• pink-watercolor-wedding-card-landscape-16

    Maximale zorgkwaliteit met Stipter's 'Monitor Outcome'

  • Gemeenten staan voor €2,5 miljard uitdaging in 2026.

    Vanaf 2026 worden Nederlandse gemeenten geconfronteerd met een financiële uitdaging van €2,5 miljard door geplande rijks bezuinigingen. Deze enorme besparingen dwingen gemeenten tot drastische bezuinigingen op essentiële diensten, wat de continuïteit en kwaliteit van lokale voorzieningen en zorg ernstig in gevaar brengt. Stipter's 'Monitor Outcome' is dé essentiële tool voor gemeenten In uitdagende financiële tijden.


    Behoud Grip op Zorgkwaliteit met 'Monitor Outcome'

    'Monitor Outcome' biedt gemeenten een onmisbare tool om zorgkwaliteit te waarborgen en te verbeteren. In tijden van financiële druk is dit cruciaal. Dankzij gedetailleerde inzichten en analyses, afgestemd op specifieke behoeften, krijgen gemeenten meer controle over zorgprestaties. Dit verhoogt de efficiëntie en leidt tot betere resultaten.

  • mo-plaatje
    • Optimaliseer zorgkosten;

    Met 'Monitor Outcome' kunnen gemeenten nauwkeurig zorgprestaties volgen, wat essentieel is voor kostenefficiëntie zonder concessies te doen aan zorgkwaliteit. Door geavanceerde analyses en heldere rapportages kunnen gemeenten effectiever sturen op zorguitgaven en de prestaties van zorgaanbieders verbeteren.


    •  Verhoog zorgkwaliteit:

    De tool biedt inzicht in de effectiviteit van zorgverlening aan de hand van landelijke indicatoren, zoals uitvalpercentages, cliënttevredenheid en doelbereiking. Hierdoor kunnen gemeenten gericht bijsturen om de kwaliteit van de zorg te waarborgen en de tevredenheid van cliënten te verhogen.


    •  Verminder administratieve lasten:

    Met geavanceerde analyses en gebruiksvriendelijke rapportages verlicht de 'Monitor Outcome' de administratieve lasten voor gemeenten en zorgaanbieders aanzienlijk. Dit stelt zorgaanbieders in staat om efficiënter te werken en meer tijd te besteden aan directe zorgverlening in plaats van aan administratieve taken.



  • De voordelen van 'Monitor Outcome'

    Binnen de contractuele relaties maken gemeenten en zorgaanbieders afspraken over de rechtmatigheid en doelmatigheid van de geboden zorg. De ‘Landelijke Outcome Indicatoren’ van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) - zoals Uitval, Cliënttevredenheid en Doelrealisatie - vormen het kader voor dit contract- en leveranciersmanagement. Stipter's 'Monitor Outcome' gaat met deze gegevens een stap verder en biedt concrete voordelen die gemeenten kunnen ondersteunen in financieel zware tijden.


    ‘Software as a Service’ (SaaS) Oplossing:

    De 'Monitor Outcome' is een Cloud gebaseerde oplossing die eenvoudig te implementeren en te gebruiken is, zonder dat er zware IT-investeringen nodig zijn.


    Veilig aanbiedersportaal:

    Voldoet aan alle privacywetgevingen voor veilige gegevensverwerking. Als extra en ontzorgende service kan Stipter ook de verwerkersovereenkomsten met zorgaanbieders afsluiten.


    Landelijke Outcome Indicatoren:

    Stipter biedt de oplossing door ‘Outcome-indicatoren’ op te vragen bij zorgaanbieders volgens de landelijke standaarden van het CBS. Onze speciaal ontworpen dashboards geven helder inzicht in de resultaten van deze ‘LOI’, waardoor gericht sturen op behandelplannen mogelijk wordt.


    Direct Inzicht in resultaten

    Overzichtelijke rapportages bieden gemeenten snel inzicht in zorgprestaties voor effectieve bijsturing. 'Monitor Outcome' combineert deze data met reguliere datasets binnen het sociaal domein, zoals GGK-berichtenverkeer en contractmanagementoverzichten.


    Specifieke Analyses en Rapportages:

    Onze geavanceerde analyses leveren gedetailleerde resultaten en scores, bieden waardevolle inzichten in regionale samenwerking en cliëntniveau. Hierdoor kunnen betere behandelplannen worden opgesteld en optimale resultaten worden behaald.


Wilt u direct inzicht in uw zorgresultaten en grip houden op zorgkwaliteit? Vraag vandaag nog een demo aan en ontdek hoe 'Monitor Outcome' uw gemeente kan ondersteunen bij het optimaliseren van zorg en middelen in deze uitdagende tijd.


Bedankt voor uw aanvraag. Wij proberen om z.s.m. contact met uw op te nemen!

Cookie-instellingen